Stratentennistoernooi 2018

Tennis Vereniging Sluis 1 organiseert op haar 4 gravelbanen het jaarlijkse stratentennistoernooi in de week van 4 t/m 10 juni 2018. Tijdens dit toernooi strijden we, op een gezellige en sportieve manier, om de eer van beste tennisstraat van Slootdorp 2018.

Hoe werkt het:

Een straat(team) bestaat uit minimaal zes personen van 14 jaar of ouder, die woonachtig zijn (of gewoond hebben) in de bovengenoemde straat. NB: U hoeft hiervoor geen lid van TV Sluis 1 te zijn! Een team bestaat uit drie “dubbels”, welke 3 wedstrijden tegelijk spelen tegen een andere straat. Er wordt in pouleverband getennist, dit betekent dat ieder team meerdere wedstrijden speelt. Deze wedstrijden worden gespeeld door ‘dubbels’, d.w.z. je speelt altijd samen met een ander teamlid tegen twee tegenstanders. De poulewinnaars spelen daarna in een afvalschema tot de winnaar bekend is.
De wedstrijden worden gespeeld op werkdagen vanaf 19.00 uur. Op zaterdag en zondag wordt er de hele dag getennist met op zondag de finale rond de klok van 17.00 uur. Tijdens het finaleweekend zal er een barbecue georganiseerd worden op zondagmiddag 10 juni. De kosten bedragen hiervoor €12,50 voor een volwassen en € 5,- voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Graag opgave en betaling van de BBQ bij de straatcaptain!

Tennisles

Ben je nog geen lid van TV Sluis1 en wil je wel graag meedoen met dit gezellige toernooi dan kan je ook nog gebruik maken van twee gratis tennislessen die gegeven worden op zaterdagmiddag 26 mei en 2 juni voorafgaand aan dit toernooi. Opgave voor deze lessen kan via onderstaand opgavenformulier.

 

Kijk voor meer informatie over het toernooi ook op onze website www.sluis1.nl of neem contact op met uw teamcaptain (wie uw teamcaptain is, kunt u vinden in onderstaand opgaveformulier).

 

Tot ziens op het toernooi!

Opgaveformulier stratentennis 2018