Package Deal! Baars Open + Baars Trainingskampen 2018 = Gratis deelname :)

Beste jeugdleden van TV Sluis 1,

Er staan twee fantastische activiteiten dit jaar op het programma! Eind maart organiseert Baars TS voor de derde keer het Baars Open Jeugdtoernooi. Komende zomer staan de Baars Trainingskampen weer op het programma.

Baars Open 2018 met Escape Room
Toernooileider Sven Draper maakt samen met zijn crew deze editie tot een hele speciale! De zaterdag is namelijk Escape-Room dag! Alle deelnemers worden opgesloten op het tennispark en kunnen alleen ontsnappen als ze samen werken en creatief aan de slag gaan.
Naast de Escape Room wordt er natuurlijk ook een toernooi gespeeld. Maar dan wel op de Baars TS manier. Zo speel je bij ons minimaal 3 wedstrijdjes van 45 minuten tegen iemand van jouw eigen sterkte. De ideale voorbereiding op de competitie! Meer info: https://www.baarstennisschool.nl/inschrijving-baars-open-jeugdtoernooi-geopend/

Baars Trainingskampen 2018
Bij de Baars Trainingsweken(5 dagen) kon er meer getraind worden, maar tijdens het kamp(3 dagen) was de overnachting toch wel erg leuk! Daarom doen we nu 4 dagen, inclusief één overnachting. De prijs blijft hetzelfde als vorig jaar.Zie onderstaande link voor meer info over de kampen van dit jaar: https://www.baarstennisschool.nl/4-dagen-tennissen-en-slapen-op-het-park/

Package deal
Als jouw inschrijving voor beide activiteiten voor 11 februari 2018 binnen is, dan is jouw deelname aan het Baars Open 2018 helemaal gratis!
Schrijf je dus snel in, door te mailen naar info@baarstennisschool.nl.
Vermeld jouw contactgegevens, vereniging en welke dagen je mee wilt doen tijdens het Open toernooi.
Je kunt je natuurlijk ook voor beide activiteiten los aanmelden, maar dan vervalt deze aanbieding.

Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag!
Ruud Baars
Baars Tennisschool
06-55 367 043